Korax termék lábléc

Az öntési technológia lényege, hogy a gyantát egy öntőformába öntik vagy nyomatják, ott megköt, majd kiveszik a formából, és az így kapott öntvény lesz a folyamat készterméke.

Az eljárásnak és a késztermékeknek számtalan változata van. Például az öntvény lehet maga a kikeményedett gyanta, de tartalmazhat különféle beöntött alkatrészeket, tekercseket, részegységeket, melyeket kiöntés előtt helyeznek az öntőformába. A kikeményítést végezhetik szobahőfokon vagy magasabb hőmérsékleten.

VILEPOX EG-55/8M top

VILEPOX EG-55/8M

gyantarendszer

Égésgátolt, V-0 fokozatú, UL minősítésű, kétkomponenses, szobahőmérsékleten kötő, oldószermentes rögzítő- tokozó-öntőgyanta alkalmas különböző méretű alkatrészek tokozására, kiöntésére. UL regisztrációs szám: E338747

DPF download Termékismertető letöltése rövid leírás

VILEPOX EG-55/8M bottom
VILEPOX B-11/VILTER P-15 top

VILEPOX B-11/VILTER P-15

gyantarendszer

Nagy reaktivitású, alacsonyabb hőmérsékleten (+5°C felett) is felhasználható gyantarendszer. A villamos iparban kisebb méretű formatestek, öntvények előállítására, tekercsek impregnálására továbbá ragasztóként való felhasználásra alkalmas.

DPF download Termékismertető letöltése rövid leírás

VILEPOX B-11/VILTER P-15 bottom
VILEPOX B-11/VILTER P-17 top

VILEPOX B-11/VILTER P-17

gyantarendszer

Nagy reaktivitású, világos színű, majdnem víztiszta gyantarendszer. Kisebb méretű formatestek, öntvények előállítására, tekercsek impregnálására, továbbá ragasztóként való felhasználásra alkalmas. A szokásos töltőanyagokkal jól társítható, kiváló általános és feldolgozástechnikai tulajdonságokat nyújtó rendszer. Felhasználásánál ügyelni kell a nagy reaktivitásból adódó túlmelegedések elkerülésére.

DPF download Termékismertető letöltése rövid leírás

VILEPOX B-11/VILTER P-17 bottom
VILEPOX CNP-5  top

VILEPOX CNP-5

Öntőgyanta

Alacsony viszkozitású, szobahőmérsékleten kötő, kiváló általános tulajdonságokat és hőállóságot adó, jó töltőanyag nedvesítéssel rendelkező, feldolgozástechnikailag is kedvező típus. Jól ötvözi a kényelmes gyártási-technológiai tulajdonságokat a kikötött anyag kíváló tulajdonságaival és kedvező árával. A két rendszer nagyon hasonló, a VILEPOX CNP-6 környezetbarát változat.

DPF download Termékismertető letöltése rövid leírás

VILEPOX CNP-5  bottom
VILEPOX NP-9 és NP-9LV top

VILEPOX NP-9 és NP-9LV

gyantarendszerek

Üveg- vagy szénszál erősítésű laminátok előállítására és különféle tekercsek impregnálására alkalmas kiváló hőalaktartósságot adó szobahőmérsékleten kötő, de utóhőkezelést igénylő, öntő- és lamináló gyantarendszer. Kisebb villamos alkatrészek kiöntésére is alkalmas.

DPF download Termékismertető letöltése rövid leírás

VILEPOX NP-9 és NP-9LV bottom
Korax termék lábléc