Fejléc

http://www.mugyanta-koraxbp.hu/_data/VFS_fa2dd2d545186587822143f1c775d114.jpg

 

Szeretnél a világ egyik vezető villamos szigetelőlakk- és gyanta gyártó cég sikereinek részese lenni?


Lelkes és gyakorlott kollégák várják, hogy csatlakozz hozzájuk és irányítsd a fejlesztő -és MEO munkákat, mint laborvezető.


Mivel foglalkozunk és mire számíthatsz, ha csatlakozol a csapatunkhoz?


Laborvezetőként meglévő gyantatípusaink módosításán, valamint új termékek fejlesztésén fogsz dolgozni. Felügyeled és irányítod a MEO folyamatokat.


Te fogod kézben tartani az erőforrás tervezést, ütemezést, nyomon követést is, és a te feladatod lesz hogy észrevedd, ha valami nem stimmel. Ilyenkor azonnal cselekedned is kell, hogy tudjuk tartani a vállalt határidőket.


Rendszeresen tartunk meetingeket, persze csak akkor, ha van értelme. :-). Jelenleg SAP rendszerben dolgozunk, mely a MEO-t jól támogatja, a fejlesztésekre is van egy belső rendszerünk, de ha jó érveid vannak, akkor nyitottak vagyunk másra is.


A projektek dokumentációja a te kezedben lesz. A lényeg, hogy mindig mindenki képben legyen, ne legyenek félreértések és ne beszéljünk el egymás mellett.


Egy vegyész biztos, hogy a kémcsövek mellett érzi jól magát, de sajnos a papírmunkát nem lehet félresöpörni. Olyan feladataid is lesznek, mint a műszaki dokumentációk, technológiai leírások készítése, frissítése magyar és angol nyelven.


Egy angliai cégcsoporthoz tartozunk. Itt tudsz utánunk nézni bővebben: www.theaevgroup.com


Munka során biztos, hogy kell tartanod a kapcsolatot az angliai fejlesztő csapattal. Reméljük, hogy a jövőben nem csak skype-on.


A közvetlen felettesed a globális műszaki vezető lesz, aki garantáltan nem mikromenedzsel, de ha igényled, akkor mentorként segíti a projekt menedzseri és vezetői készségeid fejlesztését.


Munkavégzés helye Leányvár, mely 35 km-re van Budapesttől a 10-es főút mentén. Több lehetőség is van eljutni hozzánk, busz, vonat vagy akár saját autóddal, melynek költségeihez hozzájárulunk.


Szeretjük a 7 órás korai kezdést, mert nyáron 15 óra után már lehet is csobbanni a dorogi Pala strandon és délután még marad időnk a  magánügyek intézésére szabadság kivétele nélkül. :)


Igaz Leányváron dolgozunk mégis élvezhetjük a gyorséttermek nyújtotta finomságokat. Ha fuvarunk van Budapestre, ki nem hagyjuk a kollektív burgeres bűnözést.


Mi még ismerjük a MÉH gyűjtést, szóval futja belőle néha egy-egy villás reggelire is.


Ha van felsőfokú vegyész, vegyészmérnöki vagy vegyésztechnikusi végzettséged és mellé még szakmai tapasztalattal is rendelkezel ne habozz, küld el jelentkezésedet az alábbi módon:


Fényképpel ellátott, magyar és angol nyelvű önéletrajz és motivációs levél megküldésével a miklos.boros@aeveurope.com e-mail címre.

 

 

Várjuk, hogy csatlakozz csapatunkhoz!

Korax tartalom lábléc