Fejléc

ELNYERT PÁLYÁZATAINK:

 

                

 

7.

GINOP-2.1.8-17-2017-01496 – „Innováció a gyártásban”

Technológiai fejlesztés és eszközbeszerzés a Korax Műgyantagyártó és Kereskedelmi Kft.-nél című pályázat

A projekt keretén belül labor eszközök, valamint egy keverőgép került beszerzésre.  Az új laboreszközök beszerzésével lehetővé válik az általunk kifejlesztendő gyantarendszerek laboratóriumunk általi vizsgálata, ezáltal a fejlesztéseink megvalósítása gyorsabbá válik.

Az egyedi fejlesztésű termékek kis mennyiségben történő gyártását teszi lehetővé a beszerzett keverőgép, így a kisebb felhasználók számára is tudunk gazdaságos megoldást kínálni.

Kedvezményezett: KORAX Műgyantagyártó és Kereskedelmi Kft.

Támogatási összeg: 9.523.093,-Ft

Támogatás mértéke: 50 %

Projekt megvalósítása: 2018.04.18. – 2018.09.26.

A szerződött támogatás összege: 9 523 341,- Ft

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2018.09.26.

 

 

6. GINOP-1.2.1-14-2014-00327  - „Vákuum dissolver beszerzése a KORAX Kft.-nél, a termelés kapacitásának növelése érdekében”
A projekt keretében termelési kapacitásunk bővítése érdekében leányvári telephelyünkön vákuum dissolver gyártógép került beszerzésre.  2016.07.26-án az eszköz üzembehelyezésével a projektet sikeresen befejeztük.
Támogatási összege: 10,28 MILLIÓ FORINT
Támogatás mértéke: 50 %

 

5. Az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett GOP-2.2.4-12  „Mikro-, kis- és középvállalkozások munkahely teremtési képességének támogatása” című pályázaton az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a Magyar Köztársaság központi költségvetéséből  70%-os vissza nem térítendő támogatásban részesült cégünk a következő projektre:
GOP-2.2.4-12
„Munkahelyteremtés a Korax Kft-nél 2013-ban”

 

4. Az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett GOP-1.3.1-11/C  „Innovációs eredmények hasznosításának támogatása KKV-k részére” című pályázaton az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a Magyar Köztársaság központi költségvetéséből  65%-os vissza nem térítendő támogatásban részesült cégünk a következő projektre:
GOP-1.3.1-11/C
„Egyedi poliuretán öntő- és tokozógyanta rendszerek kifejlesztése a Korax Kft-nél

3.  Az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett GOP-2011-2.2.1. „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című pályázaton az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a Magyar Köztársaság központi költségvetéséből 50%-os vissza nem térítendő támogatásban részesült cégünk a következő projektre:
GOP-2011-2.2.1
„Átfogó informatika fejlesztés a KORAX Kft.-nél

2. A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal által a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap terhére kiírt INNOCSEKK PLUSZ pályázaton vissza nem térítendő támogatásban részesültünk:

INNO_08 Közép-Magyarország- INNOCSEKK PLUSZ-Vállalkozások innovációjának támogatása a régiókban:
 
„Villamosipari célra kifejlesztett műgyanta termékek akkreditációja

1. 2010-ben Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által, az Új Magyarország  II. Nemzeti Fejlesztési Terv Közép-dunántúli Operatív Program keretén belül meghírdetett Telephelyfejlesztés tárgyú, az Europai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai költségvetési előirányzatból vissza nem téritendő támogatásban részesült cégünk a következő projektre:

KDOP-1.1.1/C - Telephelyfejlesztés:
"A Korax Kft. leányvári telephelyének fejlesztése

Meglévő gyártóüzem fölé irodaszint kialakítása tárgyalóval, mosdóval, konyhával.

www.nfu.hu       www.kdrfu.hu

Korax tartalom lábléc