Korax termék lábléc

 

VILEPOX® márkanevű villamos szigetelő műgyantás rendszereinket, lakkjainkat széles körben alkalmazzák a villamosipar, híradástechnika  elektotechnika, elektronika, energetika legkülönbözőbb területein.

A megfelelő típus kiválasztásánál sok szempontot, technológiai és műszaki paramétert kell mérlegelni, és ezek  egyidejű megfelelősége szükséges a jó döntéshez. Ezek közül a legfontosabbak a következők:

  • felhordástechnikai paraméterek, pl. viszkozitás, fazékidő, gélesedési idő, kikeményedési vagy száradási idő, szobahőfokon köt az anyag vagy beégetést igényel, melegedés kötés során, vákuumozhatóság, stb.
  • a kikeményedett anyag fizikai, kémiai tulajdonságai, pl. szakító-, hajlító,-nyomószilárdság, dielektromos tulajdonságok, hőállóság, hőalaktartósság, víz és vegyszerállóság, ragasztóképesség stb.
  • munkaegészségügyi, tűz- és környezetvédelmi tulajdonságok, pl. oldószertartalom, tűz-és robbanásveszély, egyéb egészségügyi és környezeti veszélyek, stb.

A megfelelő típus kiválasztásában, egyéb műszaki és kereskedelmi kérdésben is munkatársaink állnak szíves rendelkezésére. Kérésre speciális igények szerinti típusok kifejlesztését is vállaljuk.

Korax termék lábléc