HÍRDETMÉNY

2019-06-25

Az AEV Group kivásárolta a Korax Műgyantagyártó és Kereskedelmi Kft.-t

Az AEV további részesedést szerez az európai piacon egy magyarországi kivásárlással

 

Budapest 2019.június 17.: A világ egyik vezető villamos szigetelőlakk- és gyanta gyártója, az AEV Group, székhelye United Kingdom, Birkanhead, bejelenti, hogy mai napon 100% részesedést szerzett a villamosipari epoxi és poliuretán öntő- és tokozógyantákat gyártó Korax Kft.-ben, székhelye Leányvár, Hungary.

 A Korax kivásárlása lehetővé teszi az AEV Group-nak a földrajzi terjeszkedést a Kelet-Európai piacon, ahol eddig tradicionálisan nem volt jelen. Továbbá ez azzal is jár, hogy az AEV Group globális értékesítési és termelési adottságai kiszélesednek a villamosipari epoxi öntőgyanták piacán.

 „A Korax Kft. kivásárlása lehetővé teszi a meglévő ügyfeleink számára, hogy hozzáférjenek az AEV-től hagyományosan nem elérhető termékekhez is, és tovább bővítsük piaci részesedésünket az európai piacokon” - nyilatkozta Jonathan Kemp, az AEV Group ügyvezető igazgatója.

 „A Korax Kft. továbbfejlődése érdekében szükségesnek láttam egy nemzetközi céghálózathoz való csatlakozást, annál is inkább, mert idősödő korom sem teszi lehetővé a hosszútávú munkát. Az AEV Group nagy mértékben lehetővé teszi ezt a fejlődést, és nagy örömmel tölt el az, hogy a mi termékeink is hozzájárulnak az AEV Group kínálatának bővüléséhez. Magam részéről az elkövetkező időszakban a szakmai tevékenységet tovább folytatom az AEV Group-nál biztosítva a gördülékeny váltást.” – nyilatkozta Gajda József, a Korax Kft. ügyvezető igazgatója.

 A Korax Kft. továbbra is a jelenlegi nevén fog működni, de az AEV Holdings Ltd. teljeskörű és 100%-os tulajdonú leányvállalata lesz, amely idővel az AEV márkanévbe integrálódik.

 

 

Év végi leállás

2020-11-16

KARÁCSONYI LEÁLLÁS

Tisztelt Partnerünk,

Ezúton értesítjük Önöket, hogy cégünk ünnepi nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:

Leállás előtti utolsó munkanap: 2020. december 18.
Leállás utáni első munkanap: 2021. január 4.

Kérjük, hogy a decemberi hónapra várható vásárlási igényüket legkésőbb November 30-ig juttassák el részünkre.

Ez időpontig beérkezett megrendelések esetében tudjuk maradéktalanul biztosítani azok időbeni teljesítését.


Kellemes Karácsonyi készülődést kívánva,

Tisztelettel:


Barnáné Kovács Brigitta és Kovács Pál
          Cégvezetők

Asztalok AMERIN műgyantával

2019-05-20

AMERIN gyantáink rendkívül széles körben felhasználhatók. Egyre népszerűbbek a gyantáinkkal készült asztalok, melyek a vevők egyedi igényei szerint készülnek igazán kreatív megoldásokat kínálva. A képeken látható asztalokat Tóth Attila partnerünk készítette. Az alábbi asztalokról bővebb információt a 0630-385-4780 számon kaphatnak.

VILEPOX gyantarendszereink már tasakos kiszerelésben is kaphatók

2019-03-13

 

VILEPOX rendszereink felhasználóbarát, keverési arány szerinti tasakos kiszerelésben is kaphatók, ami rendkívül kényelmes, higiénikus, csepegésmentes alkalmazást tesz lehetővé. Felhasználáskor a komponenseket elválasztó elem  eltávolítása utána azokat felbontás nélkül lehet összekeverni. A teljes homogenitást az egységessé váló szín jelzi. Ezután a szelepet kinyitva a keverék könnyen kiönthető a kívánt helyre. 

 

Új eszközök a laboratóriumban

2018-10-04

Számos új eszközzel bővült laboratóriumunk, melyek közül a legfontosabb a 115 literes vákumszárító szekrény és a nagy pontosságú, a gélidőt és reakcióhőt 200 oC-ig mérő GELNORM készülék.

AMERIN design padló

2018-09-18

A modern lakások különböző helyiségeiben is egyre népszerűbbek a műgyantapadlók.  AMERIN DT-4 termékünkkel készült a képen látható nappali márványos mintázatú  padlója. A kivitelezést a HBellorin Interior Design and Management Kft. készítette.

AZ ÉV LEGÍGÉRETESEBB GYÁRTÓJA 2017. Különdíj

2018-05-24

Büszkén tájékoztatjuk kedves partnereinket arról, hogy cégünk elnyerte a „Az év legígéretesebb gyártója” különdíjat a GyártásTrend Magazin, és az azt kiadó PPH Media által meghírdetett ÉV GYÁRA versenyen.

ISO tanusítvány

2018-02-07

Eredményes ISO audittal kezdtük az évet. Az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 minősítésünk meghosszabbítása megerősítette, hogy minőségbiztosítási rendszerünket sikeresen működtetjük.

AMERIN CC-02 Vízbázisú, beltéri betonbevonó lakk

2017-08-28


Új betonbevonó lakkunk felhordása nemcsak a környezetet, de a felhasználókat is kíméli, mivel nem tartalmaz oldószert. Munkavégzés közben nincs kellemetlen, szúrós szag.

Kemény, áttetsző,  jó karc és kopásállóságú vékony bevonólakk, amely kiválóan alkalmas közepes igénybevételnek kitett beltéri betonfelületek bevonására. Felhasználható továbbá fal, egyes műanyagok, valamint fa felületek bevonására is.
Elérhető fényes (AMERIN® CC-02 G) és matt (AMERIN® CC-02 M) kivitelben is.

Kiállítói meghívó

2017-08-11

Szeretettel meghívjuk Tisztelt Partnereinket a 2017. szeptember 13-15. között a Magyar Elektrotechnikai Egyesület által, 64. alkalommal megrendezett Vándorgyűlésre és Konferenciára, ahol idén a  cégünk már kiállítóként is részt vesz.
A rendezvény helye és ideje: Hotel Caramell Premium Resort, Bükfürdő, 2017. szeptember 13-15.
Cégünk a 3. sz. standon, közvetlenül a regisztrációval szemben lesz található.
Bízunk benne, hogy Önnel is találkozunk, és lehetőségünk nyílik a remek szakmai programok között egy kis beszélgetésre.
Felmerülő kérdések esetén, a már megszokott elérhetőségeinken addig is állunk szíves rendelkezésükre.
A nyár hátralévő részére kellemes időtöltést kívánunk!

AMERIN D-2/PW1 Ivóvíztartály bevonat

2017-07-24

Fejlesztőmérnökeink nyáron se pihennek! Különleges termékkel bővült építőipari termékcsaládunk. Az AMERIN® D-2/PW1 két komponensű epoxi bázisú bevonólakk  kiválóan alkalmas ivóvíz tárolására használt beton tartályok bevonására, ill. megfelelő alapozókkal fém és műanyag tartályok bevonására is. Ivóvízzel közvetlenül érintkezhet, semmilyen káros anyag nem oldódik ki.

Kaspóvariációk AMERIN műgyantából

2017-07-05

Legújabb fejlesztésünk, az AMERIN SFR-1 mátrixgyanta, amely  különböző öntvények pl. virágkaspók, valamint látványos kőszőnyegek készítéséhez nyújt kíváló megoldást. Egy komponensű, ezért könnyen alkalmazható,  UV-álló, így kültérre is kiváló megoldást jelent.

VILEPOX SX-14 szilikon rendszer

2017-05-29

Büszkén jelentjük be fejlesztéseink legfrissebb eredményét, egyben termékpalettánk új, speciális, hiánypótló tagját, a VILEPOX SX-14 szilikon rendszert.

 

Villamosszigetelő gyanták és lakkok védelmi funkciói

2017-05-10

2017. május 3-án került sor a  Magyar Elektrotechnikai Egyesület „A villamos hajtású járművek  jelene és jövője” szakmai napra. Cégünk örömmel tett eleget a megtisztelő felkérésnek előadást tartva a "Villamosszigetelő gyanták és lakkok védelmi funkciói" témájában. Cégünket műszaki vezetőnk, Zsupos Attila képviselte.

AMERIN designpadlók

2017-03-14

AMERIN padlóinkból ilyen különleges bevonatok is készülnek. Szabadon szárnyalhat a képzelet akár logóról, akár dekorációról van szó pl. boltokba, szalonokba, rendelőkbe vagy akár egy nyári emléket idéző fürdőszobába!

Megújult az AMERIN UD-4 padlóanyagunk

2017-02-16

•    megújuló alapanyagokból készül
•    felhasználó-barát, mert kevesebb oldószert tartalmaz
•    kiváló a terülése
•    kiváló a kopásállósága 
•    halogénmentes

ÚJDONSÁG! AMERIN DT-4 EP Emelt fedőképességű padlóanyag

2017-01-17

Emelt fedőképességű, általános rendeltetésű, univerzális, színes padlóanyag
• kiválóan alkalmas csúszásgátolt bevonatok készítésére, színben a kvarcszemcsék csúcsain sincs eltérés
• kiválóan alkalmas továbbá nagyon vékony rétegek készítésére is
• sokoldalú felhasználhatóság, a legkülönfélébb sima és csúszásgátolt bevonatok készíthetők főleg kisebb   réteg vastagságban 
• kiváló mechanikai ellenálló képesség, kopásállóság
• nagyon jó vegyszerállóság
• kiváló terülés
• széles színválaszték
• kiváló tölthetőség kvarchomokkal

25 évesek lettünk

2017-01-03


25 éves jubileumunkat ünnepeltük december 8-án partnereink körében, s egyben átadásra került új üzemcsarnokunk és vákuum disszolverünk. Volt torta, pezsgő, lufi, nosztalgiázás, minden, aminek egy ilyen különleges szülinapon lennie kell. Vendégeinkkel gyantánkból souvenirként karácsonyi poháralátétet is öntöttünk. A 24 óra c. körzeti napilap, az Elektrotechnika c. szaklap és a Hídlap c. folyóirat is beszámolt az eseményről, valamint az M1 híradója is közvetített az ünnepségről.

Irány a következő 25 év!

 

Cégünk ismét a Pénzügyileg legstabilabb vállalkozások között

2016-09-21

Cégünk ismét bekerült a PÉNZÜGYILEG LEGSTABILABB VÁLLALKOZÁSOK közé, amellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik.

 

Új gyártócsarnok

2016-07-21

Megkezdtük gyártócsarnokunk bővítését

Cégünk előadása a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Vándorgyűlésén

2016-09-12

Cégünktől Gajda József tart előadást a Magyar Elektrotechnikai Egyesület által immáron 63. alkalommal  megrendezésre kerülő Vándorgyűlésén szeptember 16-án, 8.30-tól  "Gyártástechnológia szempontú fejlesztések az epoxi műgyantás szigetelő gyantáknál és alkalmazásuk a Transzvill Mérőváltó Zrt. termékeiben" címmel, közösen Tálosi Istvánnal, a Transzvill Zrt. ügyvezetőjével. Bővebb információ: http://vandorgyules.mee.hu/?page=prg

Várjuk Önt is szeretettel!

Korax tartalom lábléc