Fejléc

Miért a Korax?

2019 júniusa óta a Korax az  AEV Csoport része, ezáltal az elektromos ipar számára világszerte globális beszállítóvá vált a villamosipari lakkok, gyanták és rendszerek gyártása és értékesítése területén.


•    több mint 25 év tapasztalat
•    Rendkívül széles termékválaszték – mindent egy helyen
•    Kiváló minőségű termékek
•    Jelentős nemzetközi kapcsolatok, értékesítés
•    Gyors, pontos, rugalmas kiszolgálás
•    Széleskörű alkalmazástechnikai- és műszaki szervizszolgáltatás
•    Innovatív szemlélet, személyre szabott gyantatípusok
•    Kedvező árak
•    Környezettudatos tevékenység
•    ISO 14001 és 9001 minősítés
•    SAP vállalatirányítási rendszer
•    Minősített pénzügyi stabilitás
•    Földrajzi közelség


25 éves tapasztalat a műgyanta termékek gyártásában 

Cégünket, a Korax Műgyantagyártó és Kereskedelmi Kft-t magyar magánszemélyek alapították 1991-ben. Kezdetben a villamos és elektronikai ipar részére

kifejlesztett epoxi és poliuretán műgyanta kompozíciók gyártásával foglalkoztunk. 1992-re ezen a területen a legnagyobb hazai gyártóvá váltunk,és ezt a pozíciót azóta is őrizzük.

Termékeinket VILEPOX® és VILTER márkanéven forgalmazzuk széles választékban. Partnereink műszaki fejlesztésében is részt veszünk speciális igényeiknek megfelelő típusok kidolgozásával. Jelenleg több mint ötven gyanta- és lakkrendszer képezi  választékunkat, amellyel a villamosiparban, energetikában és elektronikában használatos szigetelőlakkok- és gyanták szinte teljes körét lefedjük.

1992-ben bővítettük működési területünket, megkezdtük az építőipari rendeltetésű, AMERIN® márkanéven forgalmazott műgyantás padlóanyagok és ecsetgyanták gyártását. Vevőinknek széles körű alkalmazástechnikai, és műszaki szervízszolgáltatást is nyújtunk.

Cégünk 2003 októberében bevezette az ISO 9001:2015 minőségügyi rendszert, majd 2012-ben az ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszert, melyet a(z) European-Cert Kft tanúsít. Termékeink magyar (ÉMI, OÉTI) és Európai Uniós (CE) minősítésekkel rendelkeznek, villamosipari termékeink között pedig több UL minősítésű égésgátolt termék is megtalálható.

Termékeinket Magyarországon közvetlenül és  területi képviselőkön keresztül értékesítjük. Exportunk elsősorban a környező országokba, Lengyelországba, Szlovákiába, Romániába és Szerbiába irányul, ahol képviseletek segítik a kereskedelmi munkát.

Termékeinkkel vagy cégünkkel kapcsolatos kérdésével kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

 


MINŐSÉGPOLITIKA

 

A Vevőink bizalmának megtartására és erősítésére, valamint a társaság hosszú távú működésének biztosítása érdekében alapvető tevékenységünknek tekintjük az ISO 9001:2015 valamint az ISO 1400:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer működtetését és folyamatos fejlesztését.

Munkánk során folyamatosan arra törekszünk, hogy magas színvonalú termékeinkkel és szolgáltatásainkkal elnyerjük megrendelőink maximális elégedettségét és bizalmát, és ezáltal hosszútávon gyümölcsöző, és kölcsönös előnyökön alapuló üzleti kapcsolatokat építsünk ki, és tartsunk fent.

A vevői elégedettség növelését a kapcsolattartás fejlesztésével, a szállítási határidők és a minőségi elvárások teljesítésével biztosítjuk.

Munkánk során arra törekszünk, hogy a társadalmi, a tulajdonosi, a megrendelői és a dolgozói elvárásoknak egyaránt megfeleljünk.

Célunk olyan beszállítói hálózat kiépítése, akik termékeikkel és szolgáltatásaikkal minden tekintetben eleget tudnak tenni a vevői és a társaságunk által támasztott követelményeknek.

Társaságunk minden dolgozója teljes felelősséggel tartozik az általa elvégzett munka minőségéért.

Arra törekszünk, hogy dolgozóink elégedettsége a környezeti- és a munkafeltételek javításával, a szabályozott tevékenységek megvalósításával növekedjen.

A társaság minden dolgozójának kötelessége a minőségpolitikában és a minőségcélokban megfogalmazott célok eléréséért legjobb tudása szerint dolgozni, az elvégzett tevékenységek minőségének folyamatos javításában aktívan részt venni.

Küldetésünk, hogy állandó fejlődést biztosító, jövedelmező gazdálkodással piaci pozíciónkat megőrizzük, biztosítsuk munkatársaink anyagi és szellemi gyarapodását.

 

 

 

Elnyert pályázataink>>>

Korax tartalom lábléc